101 Е Формула
101 Е Формула-2

Преглед на Третманот

Хербален 101 Е Лосион

101 Е Формула е 100% природна мешавина од разни органски кинески билки. Производот содржи кинески хербални екстракти, како што се Radix Gentianae, Dictaminus Desycarpus, Ledebourella Divaricata, Paeonia Lactiflora, Phryma Leptostachya, Gentiana Scabra, Sophora Angustifolia и Panax Ginseng.. Со помош на своите есенцијални состојки 101 Е Формула ја регулира хиперсекрецијата на лојните жлезди, ги чисти порите, ја убива бактеријата која ги предизвикува акните. На тој начин ги отсранува акните без притоа да нстанат лузни или пигментни точки. Она што го прави овој производ извонреден е што механизмот на неговото дејствување опфаќа не само елиминирање на надворешните симптоми на акните (запушени пори, хиперсекреција на себум, црвенило, акне бактерии), туку преку неговото аплицирање и лесна апсорпција преку крвните капилари има и внатрешно дејство на причините кои довеле до создавање на акните. Силното активно дејство на хербалните екстракти го регулираат хормонскиот дисбаланс, го детоскифицираат црниот дроб и крвта и промовираат диуреза.

Протокол на третман

Комплексна Анализа на Кожа

Длабинска анализа на кожата со најсовремена опрема, овозможува индикација на одговарачки третман за Вашата кожа.

Индивидуален План за Третман

Креираме план за индивидуален третман кој се состои од различни модалитети на третман, од најнови протоколи базирани на наука, па се до природни препарати, засновани на нашето долгогодишно искуство.

Успешни Резултати

Преку редовни контроли, го следиме индивидуалниот напредок и користиме фотографии за да го споредиме напредокот од почетокот до завршувањето на активниот третман.

Побарајте не

Или контактирајте не преку email со контакт формата која следи

101 Foot Clinic

Грижете се за Вашата кожа. Таа е облека која ќе ја носите секој ден до крајот на Вашиот живот.

101 Skin Clinic