• Искусен Стручен Тим

  Меѓународно едуциран тим ви стои на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем.
  ПОВЕЌЕ
 • Успешни Резултати

  Илјадници успешни приказни на наши клиенти ја сочинуваат најголемата колекција од пред потоа фотографии, кои сведочат за стручноста и успешноста на нашите третмани и производи во третирањето на проблемите со кожата.
  ПОВЕЌЕ
 • Работно Време

  • Понеделник - Петок
   10.00 - 19.00
  • Сабота
   10.00 - 15.00
  • Недела
   Затворено

Се грижиме за Вашата кожа и лице од 1974-та година.

101 Skin Clinic се единствените центри за третман на акни, лузни од акни, хиперпигментации, розацеа и сите други естетски проблеми со кожа,  кои на своите клиенти им нудат докажани производи и одобрени третмани. Тоа значи дека нашите клиенти ги добиваат сите потребни препарати и третмани во нашиот центар.

За да закажете термин јавете се на:078 270 954

101 Foot Clinic

ПРОТОКОЛ НА ТРЕТМАН

Вршиме 360 комплексна анализа на Вашата кожа и лице. 60%
После 360 комплексната анализа правиме индивидуален план на третман 70%
Ви препорачуваме препарати за домашна нега и професионални третмани. 80%
Го следиме Вашиот прогрес во третманот секој месец за да обезбедиме најдобри можни резултати. 90%
На крајот од активниот третман Ви ѓи презентираме постигнатите резултати преку споредување на Вашите фотографии од моментот на започнување до крајот на третманот. 100%

101 Skin Clinic Успешни Резултати

Сите пред/потоа фотографии се од наши клиенти, одобрени со нивна писмена согласност
и подлежат на Законот за авторски права. Секое нивно користење без претходно наше
писмено одобрение се смета за повреда на Законот за авторски права и подлежи на законски санкции.