Хербален пилинг
Хербален B Peel-2

Преглед на Третманот

Зошто Хербален B Peel?

Хербален B Peel е готово најприродниот професионален третман за силна регенерација и корекција на кожата. Во светски рамки herbs2peel пилинзите се нудат од страна на овластени специјалисти за нега на кожата како сигурно решение за различни состојби и проблеми со кожата. Овој метод е резултат на интензивни истражувања и се развива повеќе од 60 години.

herbs2peel е модерна, природна и безбедна алтернатива на другите методи на третман на кожата (како што е микродермоабразија) и други веќе воспоставени пилизи [хемиски пилинзи, овошни киселини и сл.] Истиот може да се прилагоди на вашиот тип и состојба на кожата заради разновидноста на опции за третман. Ова го прави herbs2peel да биде прогресивен избор за секој тип на кожа, практично за секоја состојба на кожата и без ограничувања за секоја сезона.

Механизам на дејство на Хербален B Peel

Хербален B Peel е успешно докажан, природен пилинг метод за регенерација на кожата базиран на мешавина од концентрирани органски билки. Неговиот природен состав е целосно ослободен од хемиски супстанции, синтетички врзива и абразиви, без никакви токсични несакани ефекти. Оваа природна мешавина содржи вредни протеини, јаглени хидрати, витамини и ензими. Билките потоа се комбинираат со специјално развиени производи на природна основа и се масираат во кожата. Микро-честичките од билките ги отстрануваат најгорните слоеви на кожата додека активните хранливи материи продираат длабоко во кожата.

При допирање на третираната кожа, клиентите чувствуваат „несакан ефект“ – демонстрирајќи ги ефектите на хербалните честички во кожата за подолг временски период. Циркулацијата на кожата е зголемена и се стимулира регенерацијата. Моќен метод заснован на моќта на чистите билки!

Темелна анализа на кожата и консултации со нашите овластени специјалисти за нега на кожата е битна за да може да одреди кој третман на herbs2peel е вистинскиот за вашиот тип на кожа и состојба на кожата.

Предности на Хербален B Peel

Хербален B Peel е едноставен и неинвазивен третман за убавина на кожата со моментални видливи резултати. Тоа е природна алтернатива на конвенционалните методи на третман на лицето [микрониделинг, микро-дермабразија, итн.] И и дава на кожата повеќе комплексност и сјај – дури и по првиот третман.

Beauty Peel има предности во однос на корективниот Ц хербален пилинг, без знаци на видлив пилинг и затоа е идеален за постигнување на свеж изглед на кожата пред специјални настани [свадби, собири, битни ивенти и сл.).

Протокол на третман

Комплексна Анализа на Кожа

Длабинска анализа на кожата со најсовремена опрема, овозможува индикација на одговарачки третман за Вашата кожа.

Индивидуален План за Третман

Креираме план за индивидуален третман кој се состои од различни модалитети на третман, од најнови протоколи базирани на наука, па се до природни препарати, засновани на нашето долгогодишно искуство.

Успешни Резултати

Преку редовни контроли, го следиме индивидуалниот напредок и користиме фотографии за да го споредиме напредокот од почетокот до завршувањето на активниот третман.

Побарајте не

Или контактирајте не преку email со контакт формата која следи

101 Foot Clinic

Грижете се за Вашата кожа. Таа е облека која ќе ја носите секој ден до крајот на Вашиот живот.

101 Skin Clinic