Стресот – главен фктор за појава на акни кај жени

Стресот – главен фктор за појава на акни кај жени

Стресот е поврзан со акни, а жените доживуваат поголем стрес Психолошкиот стрес е негативна состојба на умот што жените како целина имаат тенденција…