Кој тип на кожа старее побрзо? Масна или сува кожа?

Кој тип на кожа старее побрзо? Масна или сува кожа?

Тип на кожа и знаци на стареење на кожата Во овој текст ќе се обидеме да дадеме одговор на прашањето кој тип на кожа старее побрзо. И дали навистина…